Boompjes

Overloon

Jaap Volman werkte voor diverse Michelinsterrenchefs, waaronder Luc Kusters van Bolenius. Hier ontdekte en ontwikkelde hij zijn liefde voor de Nederlandse keuken. Zijn eerste stage liep hij bij de Heeren van Overloon, waar hij verknocht  raakte aan het pand en de mooie locatie. Toen Jaap, na bijna 7 jaar bij Bolenius te hebben gewerkt, toe was aan een nieuwe uitdaging en hij hoorde dat De Heeren van Overloon te koop stond, was de cirkel rond. Je vindt hier gerechten van Nederlandse bodem. Gemaakt van eerlijke, verse groenten, vlees of vis.

Kusters Luc
Aanbevolen door sterrenchef

Luc Kusters

“Jaap Volman heeft talent: in korte tijd werd hij souschef bij ons, en nu heeft hij zijn eigen zaak. Hij omarmt de Dutch Cuisine en dat getuigt van visie en lef. Ik heb er al een paar gegeten en het is écht goed. Ook in de krant kreeg hij al lovende recensies en viel zelfs het woord ‘sterrenniveau.’ Knap voor zo’n jonge gast!”

- Luc Kusters, Bolenius*