Café Cliché

Amsterdam

Bij culinaire huiskamer Café Cliché in Amsterdam eet je brasseriegerechten zonder poespas. Gewoon, lekker eten, als biefstuk, spinazie en snijbiet. Misschien een beetje een cliché, maar daar houden Sidney Schutte (smaakmaker van Café Cliché en chef van Spectrum in Amsterdam), David Baxter (chef Café Cliché) en Berber Vergeest (bediening Café Cliché) van. En wat die ‘bordeelsluiper saus’ precies is, dat kun je het beste zelf even vragen. Reserveren is niet nodig, sterker nog: daar doen ze niet aan.

Kokmeijer Onno
Aanbevolen door sterrenchef

Onno Kokmeijer

“Café Cliché is een toffe formule, waarbij de smaak van sterren chef Sydney Schutte wordt uitgevoerd door David Baxter, de chef van Café Cliché. De ambiance is fijn en je eet er heel goed. Berber Vergeest, die bij Café Cliché de voorkant doet, heeft tweeënhalf jaar bij ons gewerkt en is een hele goeie. Ik denk dat de opzet van Café Cliché ook de toekomst is; gerenommeerde chefs die op een laagdrempelige manier hun smaak voor een breder publiek toegankelijk maken. En is Amsterdam past dit perfect. Café Cliché is echt een verrijking voor de stad.”

- Onno Kokmeijer, Ciel Bleu**