Carstens

Amsterdam

Carstens is een stadse brasserie in hartje Amsterdam. Het concept Carstens is bedacht door chef-kok Maik Kuijpers, die 14 jaar lang letterlijk de sterren van de hemel kookte bij De Librije. Het merendeel van de gerechten bij Carstens zijn gemaakt met ingrediënten van Hollandse bodem. Veel daarvan komen van de in Baambrugge gelegen Boerderij Lindenhoff, één van de belangrijkste leveranciers van Carstens. Het is overigens niet alleen Dutch Cuisine bij Carstens; ook alle wijnen op de kaart van Carstens hebben een Nederlandse connectie.

Rive Lucas
Aanbevolen door sterrenchef

Lucas Rive

“Maik Kuijpers, de voormalig chef-kok van restaurant De Librije, heeft de technieken en de creativiteit om laagdrempelige gerechten als een boerenkool stamppotje en andere Hollandse gerechten, om te turnen tot een creatief gerecht, dat nog steeds écht lekker en zonder poespas is. Erg leuk vind ik dat. Een aanwinst voor Amsterdam in een prachtig pand.”

-Lucas Rive, Lucas Rive*