Maris Piper

Amsterdam

Horecatrio Guillaume de Beer, Freek van Noortwijk en Johanneke van Iwaarden, bekend van onder andere Guts, Breda en Pita Kebab & Falafel, openden eind maart 2018 hun vierde zaak: Maris Piper in Amsterdam. Een eigentijdse, luxe brasserie met een rijke inrichting. Op de kaart staan exclusieve producten zoals oesters, koningskrab, kaviaar en signature dish Beef Wellington. In het achterste gedeelte van het restaurant is de Chef’s Table met 12 bar zitplaatsen rondom de open keuken.

Middeldorp Dennis
Aanbevolen door sterrenchef

Dennis Middeldorp

“Een mega toffe, bruisende zaak waar je heel goed kunt eten. Wat zeg ik? De gerechten zijn van een onnoemelijke hoge kwaliteit! En dat zonder fratsen, dat vind ik heel erg tof. Het gaat hier echt om de allerbeste producten, klaargemaakt met heel erg goeie technieken. What you see is what you get met kwaliteit in het kwadraat.”

- Dennis Middeldorp, Sense*