Restaurant 6&24

Den Haag

Rik van de Laar werkte zeven jaar werkte hij bij de Librije, waarvan drie jaar als souschef. Hij kookt graag met lokale producten en laat deze de shine pakken op het bord. De puurheid van een product, daar draait het om. Van krokant gebakken zwezerik tot kabeljauw met gefrituurde polenta, zoet gefermenteerde knoflook en stukjes groene appel. Vriendin Saskia de Kuijer (voorheen De Librije) schenkt hier de ideale wijnen bij. En die naam? Die verwijst naar hun verjaardagen.

Marcel  van Lier
Aanbevolen door sterrenchef

Marcel van Lier

“Rik van de Laar komt van De Librije en is samen met zijn partner Saskia, gastvrouw en sommelier, een eigen zaak begonnen op vrij hoog niveau. Ze worden in de gaten gehouden en krijgen heel goede recensies. Ik heb er al vier keer gegeten en het was heel erg goed. Zo at ik er een geweldig gerecht met langoustines. Restaurant 6&24 loopt als een trein en is een echte aanrader.”

- Marcel van Lier, Latour*