Restaurant & Wijnbar Glaswerk

Den Haag

Een stel vrienden misten in de woonwijk van de toekomst, de Binckhorst in Den Haag, specifieke horeca. Dus besloten ze zelf een restaurant te starten.
Restaurant & wijnbar ‘Glaswerk’ (met fijn terras!) is geopend voor lunch, wijn, bier en diner. Chef-kok Bas Hoog kookt geen ingewikkelde gerechten maar wel pure smaken. Met inmaak- en fermentatietechnieken geeft hij een bijzondere touch aan de gerechten.

Meuwese Raoul
Aanbevolen door sterrenchef

Raoul Meuwese

“Glaswerk is een te gek nieuw restaurant met wijnbar in Den Haag. Chef Bas Hoog is een eigengereide chef die doet wat hij zelf wil en waar hij zich prettig bij voelt. Hij heeft een duidelijke eigen stijl en dat zie je terug in zijn leuke zaak. Die zit in de oude Fokker werkplaats. Vandaar ook de naam, hier werd vroeger het glaswerk voor Fokker geproduceerd. Nu is er een kas aangebouwd met bar en een evenementenzaal. Een unieke Haagse locatie met puik eten.”

- Raoul Meuwese, Bridges*