Sukerieje

Dalfsen

Betaalbare gastronomie, dat is waar het om draait bij Sukerieje. Chef-kok Martijn Kuik kookt vanuit de kracht van groente en maakt daarbij gebruik van de mooiste producten uit het Vechtdal. Bij Sukerieje kies je een 3-5 gangen groentemenu en daarbij kun je per gerecht, vis of vlees als supplement kiezen. Het levert bijzondere gerechten op als polenta met citroen, knolselderij, hazelnoot, rode biet en laurier – met sukade als supplement.

Eggen Jarno
Aanbevolen door sterrenchef

Jarno Eggen

“Chef-kok Martijn Kuik werkte bij topzaken als Kaatje bij de Sluis en nu is hij voor zichzelf begonnen. hij heeft een kaart met groente, waar je zelf vis en vlees bij kunt kiezen. Bijzonder vind ik dat. Ook bijzonder is het grote terras met uitzicht over de Vecht. Het enige minpuntje is dat Martijn voor Feyenoord is. Verder een top zaak!”

- Jarno Eggen, De Groene Lantaarn**