The Lemon Tree

Deventer

Michaël Hoeksema en Max Hertzdahl zijn geen onbekenden in het Deventer horecawereldje. Valentijn Bergers werkte tien jaar als kok en gastheer bij hun restaurant Jackies, maar droomde van een eigen zaak. Die heeft hij nu met The Lemon Tree. Met een citroenboom die vanuit de keuken langs de wenteltrap omhoog de zaak in krult. Het menu bestaat uit bijzondere kleine vis, vlees en vegetarische gerechten. Kaviaar van een Varen (plant), verstopte toastjes in een tijmplantje en bij de koffie geen obligaat koekje, maar een suikerspin. Dat is wat je kan verwachten bij The Lemon Tree. Tip: reserveer aan de Chef’s Table beneden in het restaurant.

Kruithof Martin
Aanbevolen door sterrenchef

Martin Kruithof

“Bij The Lemon Tree op de Grote Poot in Deventer schuif je gezellig aan bij de chef en dineer je uitgebreid met fijne gerechten, op hoog niveau. Heel vernieuwend en heel smakelijk. Het restaurant is vijf dagen in de week open en het team is helemaal op elkaar ingespeeld.”

Martin Kruithof, De Lindenhof**